Сервер WoW [5.4.8]Mists of Pandaria Core (Dev Apex Team) скачать

WinWoolF

Верховный Вождь
Команда форума
Администратор
Регистрация
13.10.2013
Сообщения
5 102
Реакции
398
Баллы
83
Возраст
37
Местоположение
San Jose, CA 95127
Скачать сервер вов Mists of Pandaria.


GrxlH1V.png
GB6XDQd.png

.:: DEV APEX TEAM ::.

Website of Dev Apex Team


Dev Apex Team is a full featured World of Warcraft: Mists of Pandaria emulator written in C++. || Compatible with World of Warcraft client 5.4.8 (Build: 18414) Limited Support To Public.

This repack is free and we do not sell this or ask for money from people, it is your choice if you donate to our team, this is called no obligation donation.

As of today 7/10/2014, we will continue to update the repack but we will no longer continue offer support on here, if you have a question post it on the team website. we have a project to continue on and as for being a technical support agent everything is posted below, repeat the process over and over until you get it right if you have issues.

Full MOP 5.4.8 18414 Client

Download: Core Version 10.0.0.1
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Download: Database 10.0.0.1 Thank you Smokingxaces for your hard work and dedication to this repack.
and all the new testers coming onboard.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Download: New DBC 1/25/2015

Download: Maps 06/17/2014





SET realmlist "127.0.0.1" in config.wtf file
Don't forget to delete Cache Folder.

Also to Create an account in worldserver.exe type : account create username password
and to set Gm Level type : account set gmlevel username 3 -1

Download: Client wow_patched.exe

People confused on how the setup goes :


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SET realmlist "127.0.0.1" in config.wtf file
Don't forget to delete Cache Folder.

Also to Create an account in worldserver.exe type : account create username password
and to set Gm Level type : account set gmlevel username 3 -1

Download: Wow.exe Patch for 5.4.8 18414

People confused on how the setup goes :
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DLL Errors ????

this is from the user LayAxo:
OK for people having a problem with a .dll missing download these following files in the zip file i have made, Includes visual studio that pretty much adds all the missing dll's onto your machine. also!

Download: Required Files[/COLOR]

Download: Openssl 32bit 1.0.1 H Version[/COLOR]
==========




0x00000(some other 0)7 error?
While installing OpenSSL, choose The OpenSSL binaries (/bin) directory (NOT "The Windows system directory")
If you have a "Missing Microsoft Visual C++ 2008 Redistributables" error message while installing OpenSSL download THIS for a 64bit pc. But i think that you should not have this error with the 2013 redistributables (the dll fix linked before)

For other people that need Microsoft Visual C++ 2008 Redistributables :Download Here

for everyone who have problem with 0x0000007 error = Install Microsoft Visual Studio Express 2010 + Professional 2013

And also copy these files out of your Openssl to the wow server folder (LIBEAY32.DLL + SSLEAY32.DLL)
If this doesn't work with OpenSSL please download OpenSSL 1.0.1 H Version 32bit for 64bit machine.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
How to get a friend to join.

1. Install the repack and required files.

People confused on how the setup goes :




2. click on launcher.exe
3. Load up mysql first.
4. Edit the Auth Table under Realmlist, and put your external ip example is posted in the picture, and either the internal ip(Examples 127.0.0.1) or localhost(Example 127.0.0.1)

Look how I setup the realmlist.

5. make sure you don't edit nothing in worldserver.conf and authserver.conf if you don't have a router.
6. Port forward: 8085 and 3724 and make sure they point to the computer running the server.
7. Makes your isp support this.
8. Launch Authserver and worldserver
9. Once the server is loaded get your friend to edit WTF/config.wtf and put SET realmlist "External ip" save, then get them to delete the Cache folder.
10. Create an account for your players: account create username password
11. Make sure you have an account. set gm: account set gmlevel username password 3 -1
12. Everything should be config and ready to play.
13. Log into wow with the patch.exe that i provide on my site, and you have client 5.4.8 18414.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dungeon finder - In the works
Battlegrounds & Arenas - Works
Professions - 80%
DK starting zone - Works but still needs more fixes
Pandaren Starting zone - Working on the scripts for Pandaren
Auction House - 100%
Guild bank - 100%
Bank - 100%
Trade - 100%
Pet hunter - 75%
Reforge - 100%
Transmog - Works but no update as been done.
Void storage - in the works
Portals - 85%
Raids - Still testing
Dungeons - Still testing


New Website








































Classic Dungeons:

Blackfathom Deeps – Working
Blackrock Depths – Working
Blackrock Mountain – Working
Dire Maul – Working
Gnomeregan – Working
Lower Blackrock Spire – Working
Maraudon – Working
Ragefire Chasm – Working
Razorfen Downs – Working
Razorfen Kraul – Working
Scarlet Halls – Working
Scarlet Monastery – Working
Scholomance – Working
Shadowfang Keep – Working
Stratholme – Working
Sunken Temple – Working
The Deadmines – Working
The Stockade – Working
Uldaman – Working
Upper Blackrock Spire – Working
Wailing Caverns – Working
Zul'Farrak – Working

Burning Crusade Dungeons:

Auchenai Crypts – Working
Hellfire Ramparts – Working
Magister's Terrace – Working
Mana-Tombs – Working
Old Hillsbrad Foothills – Working
Sethekk Halls – Working
Shadow Labyrinth – Working
The Arcatraz - Working
The Black Morass - Working
The Blood Furnace – Working
The Botanica - Working
The Mechanar – Working
The Shattered Halls – Working
The Slave Pens - Working
The Steamvault - Working
The Underbog - Working

Wrath of the Lich King Dungeons:

Ahn'kahet: The Old Kingdom – Working
Azjol-Nerub – Working
Drak'Tharon Keep – Working
Gundrak – Working
Halls of Lightning – Working
Halls of Reflection - Working
Halls of Stone – Working
Pit of Saron – Working
The Forge of Souls – Working
The Nexus – Working
The Oculus – Working
The Violet Hold – Working
Trial of the Champion – Not Available
Utgarde Keep – Working
Utgarde Pinnacle – Working

Cataclysm Dungeons:

Blackrock Caverns – Working
End Time – Working
Grim Batol – Working
Halls of Origination – Working
Hour of Twilight – Working
Lost City of the Tol'vir – Working
Shadowfang Keep – Working
The Deadmines – Working
The Stonecore – Working
The Vortex Pinnacle – Working
Throne of the Tides – Working
Well of Eternity – Working
Zul'Aman – Working
Zul'Gurub – Working

Mists of Pandaria Dungeons:

Gate of the Setting Sun – Working
Mogu'Shan Palace – Working
Scarlet Halls – Working
Siege of Niuzao Temple – Working
Stormstout Brewery – Working
Temple of the Jade Serpent – Working​
 
Последнее редактирование:

L7go

Залетный
Пользователь
Регистрация
06.09.2017
Сообщения
6
Реакции
0
Баллы
0
Возраст
23
Прикрыли лавочку! У кого-то может осталось? Очень-очень нужно:) Буду безгранично благодарен.
 

L7go

Залетный
Пользователь
Регистрация
06.09.2017
Сообщения
6
Реакции
0
Баллы
0
Возраст
23
Нашел слава Богу, даже более новый версии. Только вот проблема не могу подключиться к базе данных.
Данные для подключения
Host: 127.0.0.1
Username: root
Password: ascent
Port: 3307
НЕ ВЫХОДИТ.
Что можно попробовать? HELP!
 

WinWoolF

Верховный Вождь
Команда форума
Администратор
Регистрация
13.10.2013
Сообщения
5 102
Реакции
398
Баллы
83
Возраст
37
Местоположение
San Jose, CA 95127
попробуй изменить порт на 3306. Если не получиться ищи файл my.ini должен быть примерно тут \Database\server\mysql и смотри какой порт указан там. Если сервер запускается и работает, то скорее всего дело в этом.
 
Последнее редактирование:

L7go

Залетный
Пользователь
Регистрация
06.09.2017
Сообщения
6
Реакции
0
Баллы
0
Возраст
23
Подскажите еще кое что, вот у меня есть все файлы к этому серверу, за исключением Mmaps, подойдет ли Mmaps из другого RePack-а тоже с 5.4.8 ?
Вроде как поставил, всё работает, но вот некоторые данжи, и кв не работают, проблема может быть непосредственно в Mmaps?
Благодарю!
 

WinWoolF

Верховный Вождь
Команда форума
Администратор
Регистрация
13.10.2013
Сообщения
5 102
Реакции
398
Баллы
83
Возраст
37
Местоположение
San Jose, CA 95127
Возможно, смотря что не работает.
 

6am6yk

Залетный
Не проверенный
Регистрация
29.01.2018
Сообщения
1
Реакции
0
Баллы
0
Сборка все обновляется?
 

Worgen

Залетный
Пользователь
Регистрация
28.03.2018
Сообщения
15
Реакции
4
Баллы
3
WinWoolF вы не задумывались перезалить ссылки на сервер
 
Последнее редактирование:

WinWoolF

Верховный Вождь
Команда форума
Администратор
Регистрация
13.10.2013
Сообщения
5 102
Реакции
398
Баллы
83
Возраст
37
Местоположение
San Jose, CA 95127
Ссылки не мои и исходников у нас нет, ни чем не можем помочь.
 

Worgen

Залетный
Пользователь
Регистрация
28.03.2018
Сообщения
15
Реакции
4
Баллы
3
Если что на Ac Web есть эта же сборка и с работающими ссылками
 
Последнее редактирование:

margan2333

Залетный
Пользователь
Регистрация
04.10.2019
Сообщения
13
Реакции
0
Баллы
0
Возраст
22
Местоположение
Россия
Здравствуйте. Поставил сборку, всё сделал без проблем, к базам данных подключился, всё нормально работает, но по какой-то причине не могу подключиться к сервер. Всё запущено, всё работает, но при выборе сервера (в игре) пишет, что сервер - выкючен (offline). Хотелось бы узнать, из-за чего это проблема?
 

WinWoolF

Верховный Вождь
Команда форума
Администратор
Регистрация
13.10.2013
Сообщения
5 102
Реакции
398
Баллы
83
Возраст
37
Местоположение
San Jose, CA 95127
Проверь точно ли запущен auhserwer, проблема может быть только в нем, либо в криво настроенных конфигах.
 

margan2333

Залетный
Пользователь
Регистрация
04.10.2019
Сообщения
13
Реакции
0
Баллы
0
Возраст
22
Местоположение
Россия

WinWoolF

Верховный Вождь
Команда форума
Администратор
Регистрация
13.10.2013
Сообщения
5 102
Реакции
398
Баллы
83
Возраст
37
Местоположение
San Jose, CA 95127
Во всех. Проверь конфиги, сохрани, ребутни комп и запускай по новой. Либо что то режет твой конект к твоему же серверу
 

margan2333

Залетный
Пользователь
Регистрация
04.10.2019
Сообщения
13
Реакции
0
Баллы
0
Возраст
22
Местоположение
Россия
Во всех. Проверь конфиги, сохрани, ребутни комп и запускай по новой. Либо что то режет твой конект к твоему же серверу
Пароли в конфигах указаны, остальное я не менял. Authserver и worldserver запускаются без проблем, подключение к базам идёт тоже без проблем. Возможно что-то нужно было дополнительно указывать в конфигах? + я до конца не разобрался, что нужно делать в 6 пункте по установке сервера, возможно проблема из-за него?
 

WinWoolF

Верховный Вождь
Команда форума
Администратор
Регистрация
13.10.2013
Сообщения
5 102
Реакции
398
Баллы
83
Возраст
37
Местоположение
San Jose, CA 95127
пункт это открытие портов. Они нужны тогда, когда кто то подключается к серверу с другого пк. Если все на одном ПК то порты не нужны.
 

margan2333

Залетный
Пользователь
Регистрация
04.10.2019
Сообщения
13
Реакции
0
Баллы
0
Возраст
22
Местоположение
Россия
пункт это открытие портов. Они нужны тогда, когда кто то подключается к серверу с другого пк. Если все на одном ПК то порты не нужны.
Понятно. В конфигах нужно было что-то дописывать, кроме пароля, или там уже всё настроено?
 

WinWoolF

Верховный Вождь
Команда форума
Администратор
Регистрация
13.10.2013
Сообщения
5 102
Реакции
398
Баллы
83
Возраст
37
Местоположение
San Jose, CA 95127
Понятно. В конфигах нужно было что-то дописывать, кроме пароля, или там уже всё настроено?
вот инструкция
How to get a friend to join.

1. Install the repack and required files.

People confused on how the setup goes :




  1. click on launcher.exe
  2. Load up mysql first.
  3. Edit the Auth Table under Realmlist, and put your external ip example is posted in the picture, and either the internal ip(Examples 127.0.0.1) or localhost(Example 127.0.0.1)

Look how I setup the realmlist.

  1. make sure you don't edit nothing in worldserver.conf and authserver.conf if you don't have a router.
  2. Port forward: 8085 and 3724 and make sure they point to the computer running the server.
  3. Makes your isp support this.
  4. Launch Authserver and worldserver
  5. Once the server is loaded get your friend to edit WTF/config.wtf and put SET realmlist "External ip" save, then get them to delete the Cache folder.
  6. Create an account for your players: account create username password
  7. Make sure you have an account. set gm: account set gmlevel username password 3 -1
  8. Everything should be config and ready to play.
  9. Log into wow with the patch.exe that i provide on my site, and you have client 5.4.8 18414.
вот букварь Google Переводчик

Поиграть за тебя не нужно? А то я могу!
 

margan2333

Залетный
Пользователь
Регистрация
04.10.2019
Сообщения
13
Реакции
0
Баллы
0
Возраст
22
Местоположение
Россия
[QUOTE = "WinWoolF, сообщение: 6360, участник: 1"]
вот инструкция

вот букварь Google Переводчик

Поиграть за тебя не нужно? А то я могу!
[/ QUOTE]
Всё сделано по инструкциям. Сервер - offline.
 
Верх Низ